Fűnyírás, fűkaszálás, gyep szellőztetés, gazolás

A kerttisztítás és telektisztítás során elsődleges feladat az elgazosodás, nagyra nőtt befüvesedés, bozóttal benőtt területek rendbetétele.

Erősen elhanyagolt területek fűkaszálással tehetők átláthatóbbá, majd fűnyírással finomítható a zöldterület.

Fűnyírási szolgáltatásomat azok veszik igénybe leginkább, akiknek nincs elég szabadidejük a kertjük rendbetételére, rendszeres karbantartására.

A gyepszellőztetés az elhalt növényi részek eltávolítására, valamint a talaj és a növekvő fűszálak frissítésére szolgál. Az eltávolított elhalt szálak helyén friss új hajtások tudnak növekedni. A gyepszellőztetés mint a növekvő gyep, mint a földben lévő gyökérzet növekedését támogatja.

Évi 1-2 alkalommal célszerű elvégeztetni. Rendszeres fűnyírással megbízó megrendelőim ezt a szolgáltatásomat is rendszeresen igénybe veszik.

Az ár függ a zöldterület nagyságától, annak elhelyezkedésétől, a terület megtisztításának nehézségi fokától, valamint külön egyeztetésre kerül a Kiszállási díj (a munkához szükséges gépeket magam biztosítom).

Amennyiben szeretné rendbe tetetni kertjét vagy telkét, itt találhatja meg Elérhetőségeimet, vagy hagyhat Üzenetet, és visszahívom!